5 Simple Techniques For iş ayakkabısı adana

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa standardına uygun çelik parmak kapağı, two hundred jul darbeye kadar koruma sağlar.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World-wide-web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Bu süre, ayakkabının ne kadar kullanıldığına ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yoğun bir şekilde kullanılıyorsa veya zorlu çalışma şartlarına maruz kalıyorsa, daha sık değiştirilmesi gerekebilir.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğuk ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru tercih olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem çelik burunlu iş ayakkabısı kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Güvenli tabanlı mekap swolx iş ayakkabısı ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya ayakkabi schecter nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş verimini artırır.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page